Потрага за ускршњим јајима у Полетарцу

У оквиру обележавања највећег хришћанског празника – Ускрса данас су у ПУ Полетарац организоване две акције – “Потрага за ускршњим јајетом” и продајна изложба ускршњих украса.

“Потрага за ускршњим јајима” организована је у дворишту Установе за најмлађе групе, док су старије групе на штанду у центру Сврљига продавале украсе са ускршњим мотивима.

Сав приход остварен на ускршњој продаји биће употребљен за куповину играчака и материјала потребних за рад у вртићу. Све што је било део ускршње продаје израдила су деца из вртића уз помоћ својих васпитачица и роситеља.

Јуче је Предшколској установи одржана радионица на којој су деца уз помоћ својих родитеља украшавала ускршња јаја, а посетили су их и пензионери, чланови Удружења пензионера “Сврљиг” у оквиру међугенерацијског дружења које се практикује већ више година уназад.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.338 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>