Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Лорд Травел на нишком Сајму туризма и активног одмора

Свечаном вечером и уз песме и игре са Балкана завршен је 20. јубиларни Међународни сајам туризма и активног одмора у Нишу у петак, 19. априла, када су сајамске капије хале “Чаир” и званично затворене.

На овогодишњем Сајму туризма и активног одмора у Нишу представило се више од 100 излагача представило је своје туристичке понуде. Међу њима била је Туристичка агенција Лорд травел из Ниша која се представила бројним приступачним аранжманима за престојећу летњу сезону.

Ова угледна нишка туристичка агенција основана је 2015. године након вишегодишњег искуства и рада у туризму власника агенције, као и тима људа који у њој раде. Реч је о тиму младих, високообразовних кадрова који својом професионалношћу пружају адекватне услуге својим клијентима у земљи и иностранству.

Агенција се бави и продајом авио карата, индивидуалним резервацијама смештаја за цео свет, организовањем ђачких екскурзија и рекреативних настава.

Што се тиче интересовања Нишлија, Милошевић каже да су она уобичајена, као и у целој Србији.

Агенција Лорд Травел се налази у центру Ниша, у Улици Светозара Марковића 24/3.
Бети, Неша

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

10,778 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>