Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Полетарци почели обележавање Ускрса

У Предшколској установи Полетарац почело је обележавање највећег хришћанског празника – Ускрса.

Тим поводом данас је у једној млађој образовној групи одржана радионица украшавања ускршњих јаја којој су присуствовали и родитељи. Малишани и њихови родитељи показали су пуно креативности, а украшена ускршња јаја биће изложена у холу Предшколске установе.

Малишане из Полетарца данас су посетили и пензионери, чланови Удружења пензионера “Сврљиг”. Они су разговарали са директором Установе, Дејаном Милетићем, који каже је ово међугенерацијско дружење постало већ традиционално и да се практикује годинама уназад.

Још једна од активности која ће у оквиру обележавања Ускрса бити спроведена у ПУ Полетарац је “Потрага за ускршњим јајима” која ће бити организована сутра у дворишту Установе за млађе групе, док ће старије групе организовати Ускршњу продајну изложбу у центру Сврљига сутра од 10 сати.

Приход од продатих ускршњих поклона, које су израдила деца уз помоћ својих васпитачица, биће употребљен за куповину играчака и материјала потребних за рад у вртићу.

Иначе, претходних дана у дворишту ПУ запослени и родитељи, заједничком акцијом, изградили су лепу башту у којој су засадили пролећно цвеће. Идеја је да малишани имају место на коме би могли са својим васпитачицама да засаде цвеће или поврће и тако прате њихов развој и раст.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,116 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>