Регија западна Србија на нишком Сајму туризма и активног одмора

На 20. Међународном сајму туризма и активног одмора који је одржан у Нишу од 18. до 20. априла, поред великог броја домаћих и страних туристичких организација, своју богату понуду посетиоцима је представила и Туристичка организација регије Западна Србија, простор који обухвата ужички регион пружен између обода Шумадије, Рашке области, реке Дрине и границе са Црном Гором.

“Регија Западне Србије поседује огромне природне и туристичке потенцијалие, што се огледа у константном повећању броја гостију из године у годину и све богатијим садржајем који се трудимо да понудимо по веома приступачним ценама”, рекао је за нашу телевизију Мирослав Рађен, директор Туристичке организације регије Западна Србија.

Туристи са југа Србије воле активни одмор какав се и понајвише нуди на територији Ужица, па стога ТО овог града увек радо долази на нишки Сајам туризма и активног одмора нудећи своје аранжамане, а ове године посебан акценат је на промоцији Потпећке пећине, каже Данијела Ђорђевић Арсић, директорка ТО Ужице.

Oпштина Ивањица налази се на југозападу Србије и обухвата део Старовлашко – рашке висије под називом “Моравички крај”. Ивањички крај је познат по својим природним лепотама, а за ову годину из ТО Ивањица припремили су много нових садржаја који ће бити понуђени многобројним туристима који посећују овај крај.

Осим по својим природним лепотама Ивањица је позната и по Нушићијади, фестивалу хумора и смеха који ће се ове године одржати од 24. до 26. августа. Ове године познати фестивал прославља 10 година постојања.

Сви они за нашу телевизију истичу да је њихово учешће на једној овако значајној приврено – туристичкој манифестацији од великог значаја за предстојећу туристичку сезону.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.716 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>