Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Хуманитарна журка за Марију Ђорђевић

Хуманитарна журка Бетоњере биће одржана у недељу 5. маја 2019. у нишком клубу Feedback, са почетком у 21 сат.

Сав приход од улазница, које ће се продавати по симболичној цени од 100 динара, намењен је лечењу двадесеттрогодишње Марије Ђорђевић из Сурдулице којој је недавно откривен тумор бубрега.

Бетоњеру чине двојац из Ниша – Филип Ћафи Аврамовић и Лука Радуловић, који поред емисије која се бави алтернативним бендовима са подручја Балкана, организују и фестивале Into the pit, као и журке под називом „Бетонирање“.

Овога пута Бетонирање има хуманитарни карактер како би се сакупила средства за лечење Марије Ђорђевић. Стручњаци кажу да лечење од такозваног Белинијевог синдрома хитно мора да настави у Милану, где постоје велике шансе за позитиван исход. Марија је примљена у болницу у Милану, где је и задржана, и ишчекује се коначна дијагноза, као и одлука о почетку терапије.

„Овом приликом смо одлучили да журка има хуманитарни карактер како бисмо на овај начин дали свој допринос у лечењу онима којима је то потребно. У земљи где се болесни лече путем СМС-а, не остаје нам друго него да рачунамо на хуманост грађана и позовемо их да овим путем помогну Марији“, каже организатор Хуманитарног Бетонирања Филип Аврамовић.

Новац за лечење Марије Ђорђевић може се уплатити и на жиро рачун њеног оца Зорана Ђорђевића, чији је број:160-0400100029454-69.

Организацију ове хуманитарне манифестације су подржали Удружење BalkanRock и клуб Feedback.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,320 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>