Сврљижани на нишком Сајму туризма и активног одмора

На Међународном Сајму туризма и активног одмора у Нишу своју туристичку понуду представила је и општина Сврљиг преко Центра за туризам, културу и спорт који има свој штанд.

Овај изузетно богато и лепо опремљен штанд обишле су представнице Министарства туризма и телекомуникација Републике Србије и бројни посетиоци који су били веома заинтересовани за туристичку понуду општине која, поред природних лепота, обилује и бројним манифестацијама током целе године.

На штанду обогаћеном живописним сликама Сврљишког краја, бројним туристичким каталозима и мапама, поред екипе амбициозних људи из Центра за туризам, културу и спорт, који улажу велике напоре да што боље представе свој крај, била је и Јелена Трифуновић, председница Општине Сврљиг.

=У Центру за туризам, културу и спорт истичу да су поносни на све што су до сада урадили, али да их чека и велики посао јер представљају регију богату културно – историјским наслеђем и природним лепотама.

Појачање, како на штанду, тако и у промоцији туризма општине Сврљиг успешно пружа УГ “Terra Incognita” из Нишевца.

Из Удружења су задовољни својим досадашњим успесима на промоцији туризма уз најаву нових акција.

Успон туризма у општини Сврљиг је видљив, посебно последњих годину дана од када на томе удружено раде институције локалне самоуправе и невладин сектор. Уз додатне напоре и веће ангажовање свих, туризам може бити значајан замајац развоја ове сиромашне и девастиране општине.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.326 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>