Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Службеница Вишег суда у Нишу присвојила 30.000 евра из судског депоа

Службеница Вишег суда у Нишу сумњичи се да је присвојила 30.000 евра остављених у депоу Суда пре 10 година.

Када је требало да се новац врати особи која је положила јемство, службеница га је предала, али узевши новац из другог предмета.

У Министарству унутрашњих послова рекли су Јужним вестима да је због сумње на кривично дело проневера ухапшена 62-годишња Г. Р. запослена у Вишем суду у Нишу.

Како се сумња, она је у периоду од средине јула 2009. до средине априла 2019. године, присвојила новац који јој је поверен у служби на име положеног јемства. Она се сумњичи да је затим 16.

априла ове године, по доношењу Решења о укидању јемства Вишег суда у Нишу, особи која је положила јемство предала новац у истом износу, а који потиче из другог предмета – кажу у МУП-у.

Осумњиченој је одређено задржавање до 48 сати, током којих ће бити саслушана, а онда ће бити спроведена Вишем јавном тужилаштву у Нишу.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,320 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>