Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

20. априла Други сајам запошљавања IT стручњака у Нишу

Други по реду сајам запошљавања специјализован искључиво за IT индустрију биће одржан 20. априла у нишком хотелу Тами.

Улаз за све заинтересоване је бесплатан, али је пријава обавезна на сајјту itkonekt.com. Прошле године је Сајам запошљавања у Нишу посетило чак 600 IT стручњака за један дан.

Међу пословима које ће ове године понудити нишке IT компаније, највише је оних за Frontend и Јава програмере, а затим и за Devops инжењере, PHP програмере и друге IT стручњаке.

Неке од компанија које ће понудити послове су Quantox Technology, Tradecore, Holycode, MotionDSP, Better Collective, Seavus, Badin Soft, Younify и други.

Паралелно са IT сајмом запошљавања, биће одржана и IT конференција на којој ће говорити Гугл експерт Хари Робертс који по први пут долази у Ниш.

Хари Робертс је радио са неким од највећих светских брендова и ово ће бити јединствена прилика да нишки програмери чују овог светског стручњака у свом граду.

На ITkonekt конференцији ће онлајн сесију одржати и Адам Биен, један од највећих Јава стручњака на свету, који носи титулу Java Champion и Java ONERockstar – поручују организатори.

Иначе ITkonekt ове године обележава “Месец у IT-ју” у више градова у региону. Осим у Нишу, ITkonekt се одржао и у Београду, Новом Саду и Загребу, а следи још и Крагујевац.

ITkonekt је растућа регионална IT заједница, чији је циљ да оснажи IT сектор и умрежи IT компаније и IT стручњаке. До сада је са овом организацијом сарађивало више од 100 IT компанија из региона, 40 IT организација, више од 100 домаћих и светских предавача.

ITkonekt окупља преко 10.000 IT стручњака из целог региона.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,320 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>