Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Опозиција у петак евидентира одсутне са радних места и нуди правну помоћ

Савез за Србију најавио је да ће у петак, 19. априла њихови активисти и организатори протеста “1 од 5 милиона” широм Србије евидентирати одсуство запослених у локалним самоуправама и јавним предузећима због одласка на митинг СНС у Београд.

“Овај пут, као и за све скупове Александра Вучића до сада, врши се страшан мобинг над запосленима у локалним самоуправама широм Србије које СНС директори и руководиоци, због испуњавања квота добијених из централе СНС, приморавају да у петак напусте своје радно место и дођу на Вучићев митинг у Београд”, наводи се у саопштењу СзС.

Запослени на уговор и привремено – повремене послове су највише мета ових притисака и, иако разумемо да су у страху за сопствену егзистенцију, позивамо их да одбију ову принуду која представља кршење закона, злоупотребу положаја у страначке сврхе и трошење новца свих грађана за интерес једне странке, поручују из СзС.

“Свима њима нудимо правну помоћ у случају даљих притисака или одмазде СНС због одбијања да напусте радно место”, наводи се у саопштењу.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,301 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>