Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Изложба фотографија “Новинарство. Овде. Сада”

Славко Ћурувија фондација организује изложбу фотографија Марка Рисовића под називом “Новинарство. Овде. Сада” у четвртак, 18. априла у 19 сати у Београду у Дорћол Платзу.

Фондација изложбом обележава 20 година од убиства Славка Ћурувије и документује притиске под којим данас преживљавају новинари у Србији.

Рисовић, један од наших најбољих документарних фотографа, који сарађује и са неким од најутицајнијих светских медија, доноси приче новинарки и новинара локалних медија који се, упркос нападима и претњама, упркос понижавањима и немаштини, и даље боре за професију, за своје достојанство, али и за то да грађани буду информисани о свему важном за њихов живот.

Изложба представља новинаре Милана Јовановића из Врчина, Верицу Маринчић из Инђије, Анђелу Рисантијевић из Зајечара и Мирослава Јовановића из Крагујевца.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,320 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>