Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Одржан турнир у малом фудбалу у Црнољевици

Прошле недеље је у селу Црнољевица, у организацији младих из овог села и Месне заједнице, а уз подршку Центра за туризам, културу и спорт, одржан 8. турнир у малом фудбалу.

Већи број пријављених екипа него раније и више омладине у селу, обележило је одржавање овог турнира који су млади из Црнољевице покренули пре неколико година.

Учеснике турнира и окупљене љубитеље спорта поздравио је директор Центра за туризам, културу и спорт Мирослав Марковић.

Марковић је са организаторима и учесницима турнира разговарао о томе како им институција на чијем је челу може помоћи да се унапреди турнир, саслушао њихове идеје, проблеме и потешкоће са којима се сусрећу око организације.

Марковић је изразио наду да ће наредни турнир бити још боље организован и да ће имати више учесника него ранијих година.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,116 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>