Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Нишвил добитник награде Top Serbian Brands 2018.

Признање Top Serbian Brands за 2018. годину додељено је Нишвил џез фестивалу. Наведено признање се додељује пету годину за редом у 55 главних категорија у организацији магазина Top Serbian Brands и портала bestofserbia.

Признање се додељује искључиво према гласовима грађана Србије, на основу независне и објективне анкете. Анкета је ове године спроведена од 22. фебруара до 24. марта у 16 највећих градова Србије.

Ова престижна награда већ је постала синоним тржишне препознатљивости и изврсности и наишла је на сјајан одјек у јавности. У овој утакмици само они најбољи, најквалитетнији и најпопуларнији брендови издвојили су се од осталих, пре свега својим супериорним производима, креативним маркетингом и врхунским пословањем. Самим тим само они имају част да понесу ово ласкаво признање.

Главни услови за добитнике награде су: познатост бренда, врхунски квалитет, задовољство потрошача, одличност у пословању и пословни резултати.

“Објективност и независност награде свакако даје додатну позитивну димензију, те се овом приликом Нишвил џез фестивал захваљује свим грађанима Србије који су гласали за Нишвил као препознатљив културни бренд и доделили му титулу најбољег фестивала у Србији у 2018. години”, наводи се у саопштењу Фестивала поводом доделе овог признања.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

10,775 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>