Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Обука о предузеништву за незапослене у Сврљигу

Регионална развојна агенција „Југ“ позвала је незапослена лица са подручја општине Сврљиг да се пријаве за обуку којом ће унапредити своје знање из области предузетништва.

Током едукације полазници ће моћи да сазнају нешто више о дефинисању пословне идеје, првим корацима и правним аспектима бизниса, о изради бизнис плана, порезима и доприносима које плаћају предузетници и економској мотивацији за предузетништво.

Обука ће омогућити полазницима да провере оправданост своје пословне идеје, сагледају предности и ризике предузетништва, спознају своје предузетничке склоности, информишу се о поступку регистрације и актуелним законским прописима и израде бизнис план.

Незапослени, који након успешно завршене обуке одлуче да реализују своју пословну идеју, могу да конкуришу за субвенцију за самозапошљавање код Националне службе за запошљавање и Фонда за развој.

Пријава за обуку може се поднети електронским путем на мејл jelena.radojkovic@rra-jug.rs, или путем телефона на број 062/667002.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,293 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>