Студентска акција ”Твој живот су твоја дела”

Студенти Шумарског факултета из Београда ће реализовати велику еколошку акцију под називом ”Твој живот су твоја дела”.

Акција ће бити изведена од 11. до 13. априла, на Старој планини у атару села Дојкинци и околини, а у њеној реализацији ће учествовати 50 студената, чланова Удружења студената Шумарског факултета.

Током боравка на Старој планини, студенти Шумарског факултета и гости ће очистити велики део река од ђубрета. Такође у сарадњи са локалном самоуправом Града Пирота, туристичком организацијом Пирот и ЈП Србијашуме студенти ће вршити и пошумљавање.

Акција је резултат сарадње ЈП Србијашуме које ће обезбедити саднице, Шумарског факултета који обезбеђује превоз и Туристичке организације Пирот и Града Пирота који су задужени за смештај и храну учесника. Учесници акције биће смештени у Планинарском дому.

Акција ”Твој живот су твоја дела” постала је већ традиционална, јер студенти са овог факултета већ низ година организују акције на чишћења и пошумљавања на Старој планини.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.747 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>