27. Републичко такмичење из пословне информатике одржаће се у Сврљигу

Републичко такмичење за ученике четвртих разреда економских средњих школа Србије из предмета пословна информатика биће одржано 5. и 6. априла 2019. године у Средњој школи „Душан Тривунац Драгош“ у Сврљигу.

Ова сврљишка школа већ другу годину за редом организује такмичење из пословне информатике јер су њени ученици били најбољи на два претходна такмичења која су одржана у Београду и Сврљигу. 2017. године у Првој економској школи у Београду победио је Страхиња Алексић а 2018. Мартин Радосављевић.

Такмичење из пословне информатике се састоји из четири дела: теорија, обрада текста, рад са табелама и рад са базама података у програмима Word, Access и Excel.

Учесници такмичења су прошле године обишли манастир Св. Архангел Гаврило у Пирковцу, а ове године домаћини из СШ Душан Тривунац Драгош ће их повести у обилазак Винског подрума Малча.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

12,377 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>