Упис деце у ПУ Полетарац од 1. априла до 15. маја

Предшколска установа “Полетарац” у периоду од 1. априла до 15. маја 2019. године вршити упис деце за похађање припремног предшколског програма за радну 2019/2020. год.

Из ПУ Полетарац обавештавају родитеље да ће се упис вршити сваког радног дана од 7 до 15 часова у просторијама установе. Ради похађања припремног предшколског програма родитељи су у обавези да упишу у установу децу која су рођена у периоду од 1.03.2013. год. до 28.02.2014. год.

Захтеви за пријем деце се могу преузети у предшколској установи, као и на сајту установе. Поред захтева за пријем, родитељи су у обавези да доставе и фотокопију извода из матичне књиге рођених детета које се уписује за похађање припремног програма.

Такође у периоду од 1. априла до 15. маја 2019. год. установа ће вршити и пријем захтева за упис деце узраста од 12 месеци до 5,5 година у групе целодневног боравка.
Предност приликом уписа имаће деца из осетљивих група, деца запослених родитеља и редовних студената, деца која имају статус трећег и сваког наредног детета у примарној породици, као и деца чија су браћа или сестре уписани у исти вртић.

Више информација о поступку уписа и потребној документацији свa заинтересованa лица могу пронаћи на сајту установе, Фејсбук страници, на огласној табли или лично у установи, сваког радног дана у периоду од 7 до 15 часова.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,951 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>