Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Нишка иницијатива напустила заседање Скупштине Ниша

Одборничка група Нишка иницијатива напустила је, са своја четири одборника, јучерашње заседање Скупштине града Ниша.

Како наводе из ове одборничке групе, разлози за то су, поред чињенице да је опозиција у нишкој Скупштини само декоративно присутна, хапшења деце протестаната у Београду по закону који је намењен деликвентима и хулиганима, док су локални разлози на првом месту одсустство демократског вођења седница од стране владајуће коалиције, непоштовање свих правила понашања, Пословника и Статута, док као најбитнији разлог наводе медијску слику у Нишу.

“Медијска слика је таква да медији махом не извештавају о ставовима опозиције, а скоро сви извештаји су штури, кратки, исечени, монтирани и чисто ради реда”, наводи се у саопштењу ове одборничке групе.

Они додају да се нигде у медијима није могло видети да је у другом граду по величини у Србији опозиција напустила скупштинско заседање.

“Наше мишљење је да су лажна слика коју приказују медији и говори у Скупштини града од стране СНС већине неприхватљиви и да стварају лажну реалност о напретку и добром животу”, наводе из Нишке иницијативе.

Нишка иницијатива позвала је грађане да се учлане у ово удружење како би допринели у решавању проблема Ниша.

“Мислимо да вређање интелигенције свих грађана треба да стане, па позивамо све грађане, првенствено младе и стручне људе, да нам се придруже у борби за наш град, друштво, државу”, наводи се у саопштењу.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,438 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>