Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

КЗН председника Двери

На ванредној конференцији за медије председник Двери Бошко Обрадовић говорио је о актуелним дешавањима на протестима у Београду у којима је по први пут постојала интервенција полиције, у суботу у згради РТС.

Он је истакао да је алармантно то што је власт у суботу вече и у недељу ухапсила младе људи, од којих су већина њих студенти, а ухапсили су и једног средњошколца, што је доказ да режим не преза ни од чега, само да би сачувао власт.

Обрадовић је рекао да је посебно алармантно то што су хапшена деца, студенти и ђак Филолошке гимназије који има само 18 година и поручио власти да су готови, да је њихово време истекло и да је народ коначно показао да се не боји режима Александра Вучића.

Није нормално да само Вучић гостује на свим медијима, а да је опозицији забрањено да одговори на његове лажи и пропаганду.

То је корен проблема који мора да се реши. Наше право на другачије мишљење.“ – сматра Обрадовић.

Из Двери додају да су од јутрос почела саслушања ухапшених учесника протеста 1 од 5 милиона у суду у Катанићевој 15.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

10,775 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>