Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Претње директору Н1 Југославу Ћосићу


Како је саопштио Н1, особа која се представила као службеник владе САД позвала је директора те телевизије Југослава Ћосића у вези са извештавањем Н1 Србија о терористичком нападу на Новом Зеланду.

Та особа је захтевала од Ћосића да објасни извештавање Н1 о трагичном терористичком догађају, те је ултимативно захтевано да доказе о повезаности овог догађаја са терористичком базом у Србије пошаље на е-маил адресу која ће му бити послата. У супротном, запрећено му је да ће му бити ускраћен улазак у САД.

Такође му је предочено да је начин на који Н1 извештава о збивањима у САД уперен против председника САД Доналда Трампа.

Како је саопштила ова телевизија, адвокати Н1 ће предузети неопходне правне радње како би државни органи Србије предузели истрагу о овом догађају.

Новинарска удружења су захтевала од полиције да открије ко је претио Ћосићу.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

10,775 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>