Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Управа КЦ “Ниш” од родитеља крије документацију о несталим бебама

Због напада припадника приватног обезбеђења, које је чувало КЦ “Ниш”, на Радишу Павловића, представника државне Комисије за нестале бебе, и полицајца задуженог за његову заштиту, реаговала је интервентна бригада полиције.

Како пишу Новости, ово је у четвртак Павловић саопштио новинарима. Како је навео, група од око 20 родитеља дошла је на договорени састанак у КЦ “Ниш”, како би видели документацију у вези са смрти њихових беба. Међутим, они су у кругу КЦ затекли припаднике приватног обезбеђења, од којих је један покушао да спречи полицајца да уђе са Павловићем на састанак, иако се уредно легитимисао.

Док је гурао полицајца, по Павловићевим речима, радник обезбеђења је ударцем вратима нанео њему лакше телесне повреде, због чега је реаговала полиција.

Павловић тврди да управа КЦ “Ниш” од родитеља крије документацију.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

10,775 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>