Oд 3. до 7. априла 21. Сајам лова и риболова „Ниш 2019.“

У Хали „Чаир“ у Нишу и ове године у периоду од 3. до 7. априла одржава се традиционални, 21. Сајам лова и риболова „НИШ 2019“, тренутно највећи сајам ове врсте у Србији, уз учешће великог броја излагача из целе земље.

На Сајму ће бити присутни увозници, дистрибутери, продавци и произвођачи опреме за лов, риболов и боравак у природи.

С обзиром да је ово први већи Сајам те врсте у овој години, практично ће сви новитети за наступајућу сезону бити изложени на Нишком сајму, уз најаву излагача да ће бити и значајних снижења цена.

Сајам сваке године посети велики број заљубљеника у лов, риболов и уопште природу, не само из Ниша и шире околине, већ и из суседних земаља, Бугарске, Македоније, Босне и Херцеговине

Нишки Сајам је постао стециште свих оних који воле лов и риболов, па с обзиром на популарне цене улазница од само150 динара, а за организоване посете 100 динара, очекује се да ће и ове године бити добро посећен.

Своје штандове на Сајму, осим продаваца и произвођача опреме, имаће и ловачка и риболовачка удружења, као и препаратори животиња.

Током трајања Сајма Удружење риболоваца „Нишава“ ће испред улаза за посетиоце организовати такмичење у припремању рибље чорбе.

Отварање Сајма је у среду, 3. априла у 13 сати,када ће улаз бити отворен у 12 часова, док ће наредних дана Сајам бити отворен од 10 до 19,30, сем у недељу када се затвара у 17 часова и када је улаз за посетиоце бесплатан.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14,259 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>