20. Међународни сајам туризма и активног одмора, Ниш 2019.

Јубиларни, 20. Међународни сајам туризма и активног одмора у Нишу биће одржан у хали СЦ „Чаир“ од 18 – 20. априла 2019. године.

Прошлогодишњи Сајам био је место презентације туристичких понуда, али и место за успешне сусрете туристичких посленика, склапање пословних договора, те размену иновативних идеја и садржаја уз рекордни број од преко 130 излагача из земље и региона, те се с правом очекује да ће на овогодишњем јубиларном Сајму многи од њих поновити своје учешће.

Према најавама, осим прошлогодишњих излагача међу којима су биле туристичке агенције, туроператори, туристичке организације градова и општина, хотелијери, представници бањског и здравственог туризма, представници спортско – рекреативног туризма и активног одмора, организатори манифестација, као и удружења самосталних занатлија, произвођача сувенира из Републике Српске, Црне Горе, Бугарске, Мађарске, Грчке и наравно – Србије, ове године биће и нових излагача и гостију, посебно са простора Балкана, наводе организатори Сајма.

Поред активног одмора као једне од тема Сајма, акценат ће ове године бити и на гастрономској и винској понуди. Због тога ће “FOOD COURT“ штанд бити посебно намењен за презентацију и дегустацију гастро специјалитета и пића, што је одлична прилика да се посетиоцима презентује туристичка дестинација и на овај начин.

Туристичка организација Ниш припремила је богат пратећи програм за учеснике и посетиоце. Биће организоване тематске конференције о примени нових измена Закона о туризму и новим моделима промоције културног наслеђа, као и презентација посебних програма који се традиционално одржавају у конференцијској сали, али и на централној бини у оквиру сајма.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14,259 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>