Грамада чиста само пред Белмужијаду

Стајалиште за аутомобиле на превоју Грамада, на самом улазу на територију која припада Општини Сврљиг из прваца Ниша, чисти се, изгледа, само пред Белмужијаду.

Судећи према фотографијама које смо добили од нашег гледаоца, смеће из канти на овом одмаралишшту није изнето већ дуже време, а кесе, флаше и друго ђубре разбацани су на све стране.

За одржавање овог стајалишта на коме се налази и чесма са пијаћом водом и где се ради одмора зауставља већи број возача, задужено је ЈКСП “Сврљиг”, чији је директор од недавно Игор Давидовић.

Какву слику пружамо о нашој општини на првој станици путника – намерника, или пак туристе који је дошао да се диви природним лепотама овог краја, требало би да се запитају они који су одговорни за одржавање чистоће, као и они који су задужени за развој туризма у општини Сврљиг.

Међу њима је, поред актуелног директора комуналног предузећа сигурно и бивши директор Јован Ђорђевић, који је тренутно и на плаћеној функцији помоћника председника општине Сврљиг као члан Уједињене сељачке странке, па бар са те позиције може да утиче на бољи рад сврљишког комуналног предузећа у коме је запослен и где, такође, прима плату.

Јер Општина Сврљиг се, бар вербално, увек залаже за развој туризма, а Ђорђевић као њен функционер треба да следи политику локалне самоуправе.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14,259 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>