Војном парадом у Нишу биће обележен почетак НАТО агресије

Војска Србије ће две деценије од НАТО агресије 24. марта обележити парадом у Нишу, најавио је данас начелник Генералштаба Војске Србије, генерал – потпуковник Милан Мојсиловић.

Мојсиловић је за РТС рекао да ће тада полетети „мигови 29“ којима располаже Војска Србије и представити се грађанима, поред ешалона војске и полиције и моторизованих ешалона. Он је најавио да ће број војника на паради бити „импозантан“.

„Наравно да нећемо моћи да покажемо све чиме располажемо, али ћемо показати своју способност, а све у циљу да је Војска спремна и мотивисана да испуни све задатке“, истакао је Мојсиловић.
Каже да је Војска Србије спремна да одговори на сваку кризу у региону, а када је реч о материјалном положају војника, Мојсиловић је охрабрен чињеницом да читав државни врх размишља о свим припадницима безбедности.

„Имали смо наслеђено стање, то су ствари које оптерећују статус и стандард. Имали смо повећања плата, и то показује да држава стоји иза Војске“, закључио је генерал Мојсиловић.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.338 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>