Ансамбл “Мозаик” из Ниша обележио годишњицу хуманитарним концертом

Ансамбл народних игара и песама „Мозаик“ из Ниша прославлило је четврту годину успешног рада и постојања, а истовремено за Дечију онколошку клинику прикупили 70.000 динара.

Осим неколико ансамбала из “Мозаика” на концерту је наступио и Дечији хор „Чаролија“, као и Мушка певачка група КУД “Ђока Павловић” из Београда.

Гост концерта био је Хаџи Иван Реди који је овом приликом говорио беседу народу српском.

“Презадовољан сам концертом и као кореограф и као неко ко жели да помогне другима. Пресрећан сам да смо успели макар део средстава да прикупимо и помогнемо Дечјој онколошкој клиници. Успели смо јер смо на сцени играли једним срцем и “једним опанком“, каже Марјан Здравковић , директор ансамбла “Мозаик”.

Највећи аплауз публици је измамила група “Другачији заједно”, коју чине особе са интелектуалним сметњама у развоју. Они су извели игре из врањског краја, а публика је њихову игру све време пратила аплаузом. Концерт је био специфичан и по томе што су у “великом колу” играле и многе познате Нишлије.

На концерту су додељене захвалнице свима који су помогли да се концерт одржи.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.725 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>