Отварена лева цев тунела Сарлах код Пирота

Коридори Србије саопштили су да је, у оквиру привременог режима саобраћаја, данас у 13 часова за саобраћај у оба смера отворена лева цев новоизграђеног тунела Сарлах, због радова на уклапању магистралног пута Ниш – Димитровград са новоизграђеном трасом пута поред фабрике “Tigar Tyres” у Пироту.

Како се наводи у саопштењу, истовремено је за саобраћај отвара петља Пирот – Запад на аутопуту, чиме ће бити омогућен улаз у Град Пирот преко саобраћајнице 1у индустријској зони, која се налази између компаније “Tigar Tyres” и улице Николе Пашића.

“Веза града Пирота са аутопутним правцем Е80 обезбеђена је петљама Пирот – Исток и Пирот – Запад, чиме ће бити омогућено одвијање саобраћаја на деоници аутопута у континуитету до граничног прелаза Градина према Бугарској”, каже се у саопштењу Коридора Србије.

Додаје се да се привремени режим саобраћаја уводи у складу с пројектом и решењем Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.338 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>