Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Изложба сврљишких пензионерки поводом 8. марта

У просторијама Удружења пензионера Сврљиг данас је свечано отворена изложба рукотворина коју Актив жена овог Удружења традиционално организује поводом 8. марта, Међународног дана жена.

Отварању изложбе, поред пензионера присуствовала је Татјана Лазаревић, председница Скупштине општине Сврљиг, као и деца из ПУ Полетарац, која се често у оваквим приликама друже са бакама и декама, сврљишким пензионерима.

Госте је на отварању изложбе поздравио Миленко Петровић, председник Удружења пензионера Сврљиг који се захвалио председници Татјани Лазаревић на свему што локална самоуправа чини за старију популацију у Сврљигу, као и малишанима из Полетарца чије присуство, како је рекао, причињава велико задовољство члановима Удружења.

Петровић је Лазаревићевој уручио цвеће као осмомартовски поклон, а малишане позвао на послужење и дружење, чиме је изложба и званично отворена.

Поставка домаће радиности, која представља радове као што су ситан вез, кукичање, плетење, ткање, може се видети наредних десетак дана у просторијама Удружења пензионера Сврљиг.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,293 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>