Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Варао грађане представљајући се као радник ЕПС-а

Припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу, по налогу Основног јавног тужилаштва у Нишу, поднели су кривичну пријаву против И. М. из Ниша због сумње да је извршио више кривичних дела превара.

Сумња се да се педесетпетогодишњи И. М. лажно представљао као запослени у “ЕПС дистрибуцији” и од грађана узимао новац како би им прикључио објекат на дистрибутивну мрежу као и на име њихових дуговања за електричну енергију, рекавши да ће га он уплатити. Он је на овај начин, како се сумња, прибавио противправну имовински корист у износу од око 250.000 динара.

Пошто се сумња да има више преварених грађана, полиција позива оштећене који препознају мушкарца са фотографије да се јаве Полицијској управи у Нишу, на телефоне 018/192 и 018/503-238.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,320 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>