Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Милетић у опанцима на пролећном заседању НС

Народни посланик Милија Милетић, председник УСС, на данашњу седницу Првог редовног заседања Народне скупштине дошао је у опанцима како би скренуо пажњу на село, пољопривреду и југоситок Србије.

“Опанак је стварао, бранио и хранио нашу земљу од вајкада и још ће то чинити за нашу земљу Србију”, рекао је Милетић на конференцији за новинаре коју је тим поводом одржао у холу Народне Скупштине.

Милетић је рекао да ће УСС изаћи на евентуалне превремене парламентарне изборе и да ће о изборној коалицији најпре разговарати са својим досадашњим коалиционим партнерима – Српском напредном странком.

Милетић је искористио прилику да честита рођендан свима који га данас славе, а посебно је нагласио да честита рођендан председнику Вучићу који је рођен 5. марта.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

10,778 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>