Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Сврљижани на ТВ Хепи

У емисији “Прело у нашем сокаку” која је емитована на програму ТВ Хепи у суботоу, 2. марта, водитељски тандем Бојана Ристивојевић и Урош Давидовић угостили су Сврљижане који су том приликом представили своју општину.

Сврљижани су имали готово више од 2 сата да на овој националној телевизији представе оно што је карактеристично за општину Сврљиг. Своју општину представила је председница локалне самоуправе Јелена Трифуновић, а у томе јој је помогао и народни посланик Милија Милетић. Њих двоје гледаоцима су представили и народну ношњу сврљишког краја у коју су били обучени, а у представљању општине помогли су им и Мирослав Марковић, директор Центра за туризам, културу и спорт, који је говорио о туризму, Драгица Ристић, директорка задруге “Сврљижанка”, Влада Крстић из Одсека за привреду и пољопривреду Општине Сврљиг, као и многи други учесници емисије, привредници и пољопривредници, воћари, произвођачи меда, чувари сврљишке традиције, фолклористи, занатлије и многи други.

Иако је у емисији учествовао велики број Сврљижана, није било могуће приказати све оно чиме ова општина располаже, рекла је председница Општине Сврљиг, Јелена Трифуновић.

ТВ Хепи је препознала општину Сврљиг као занимљиву општину у којој живе људи који чувају традицију и живе у складу са фолклором, па је као таква била погодна за емисију са насловом “Прело у нашем сокаку”. С друге стране, Сврљижани су искористили прилику да ширем аудиторијуму представе себе, своје квалитете и занимљивости на територији општине, које могу заинтересовати туристе који у све већем броју посећују природне лепоте које се овде налазе.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,320 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>