Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Кик бокс клуб “Ниш” најбољи на првом такмичењу у 2019. години

На Првенству централне Србије, првом такмичењу у 2019. години, кикбоксери Кик – бокс клуба “Ниш” освојили су пехар за најбољу екипу на такмичењу, а из редова овог клуба је и најбољи сениор.

Нишлије су на овом такмичењу освојиле чак 17 медаља: 9 златних, 4 сребрне и 4 бронзане, у кик лајт дисциплини, а пехар за најбољег сениора је припао Милошу Јанковићу.

Такмичари Кик бокс клуба “Ниш” још једном су били убедљиви и са доста подмлађеном екипом наставили су шампионски пут из предходних година.

Наредно такмичење за кикбоксере КБК “Ниш” биће учешће на Европском купу Serbia open у кик боксу, као и учешће такмичара Бокс клуба “Витез” на Првенству југоисточне Србије у олимпијском боксу које се одржава 16. и 17. марта.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,320 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>