Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Велико интересовање за беспланте ваучере за одмор у Нишкој Бањи

Градска општина Нишка Бања и ове године нуди могућност коришћења бесплатних ваучера за одмор. Марина Јовић, шеф Одсека за туризам у Општини Нишка Бања, рекла је за портал Privredni.rs, да је интересовање већ сада велико и да ће ова сезона бити најбоља у последњих неколико година.

Она је истакла да је већ десетак туристичких објеката из Нишке Бање укључено у систем ваучера и да се очекује да ће их бити барем још толико.

„Цене смештаја у Нишкој Бањи су изузетно повољне, а исто важи и за такозвани ванпансионски трошак. Смештај у веома комфорним апартманима и вилама може да се нађе за 550 динара дневно по особи, што значи да уз ваучере може да се летује скоро џабе“, изјавила је Јовићева за портал Privredni.rs.

Јовићева додаје да заинтересованим туристима нуде и пратеће садржаје попут обиласка Коритника, Сићевачке клисуре, параглајдинга, етно музеја…

Дејан Јовановић, председник општине Нишка Бања истакао је да ће ускоро бити расписан и тендер за опремање трга у Нишкој Бањи и чим буде изабран најбољи понуђач, кренуће и радови.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

10,778 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>