Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Иницијатива Милетића да се не поставља наплатна рампа код Малче

Народни посланик и председник УСС, Милија Милетић покренуо је данас петицију да се на Малчанској петљи не поставља наплатна рампа, већ да се она измести ка Сићеву како би грађани Ниша и околних места могли да користе ауто пут око Ниша без наплате путарине.

Милелтић је ову иницијативу представио на данашњој седници СО Сврљиг, а затим и испред седишта УСС, где је и започето потписивање петиције.

Милетић је позвао све људе из околних места који често иду до Ниша и користе део ауто пута за долазак до града и који мисле да у том делу не трба да плаћју путарину да подрже ову иницијативу и потпишу петицију.

Милетић је рекао да има још неколико иницијатива корисних за грађане овог дела Србије које је већ проследио надлежнима, али да ће и даље инсистирати на њима.

Милетић ће своју иницијативу сутра представити и грађанима Ниша на конференцији за новинаре коју ће одржати у нишком Медиа центру.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,320 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>