Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Шеварлић не прихвата одлуку о напуштању седница Народне скупштине

Проф. Миладин Шеварлић није прихватио одлуку Председништва Двери да се напусте све скупштине, од републичког до локалног нивоа до испуњења захтева народних протеста против власти под називом “1 од 5 милиона”.

Због такве његове одлуке из Двери поручују да даље не могу деловати у оквиру јединственог клуба.

Посланичка група Српског покрета Двери захваљује се проф. др Миладину Шеварлићу, иначе нестраначком народном посланику, на досадашњој сарадњи у оквиру посланичког клуба и поручују да даље не постоји могућност за деловање у оквиру јединственог клуба.

“Српски покрет Двери остаје у потпуности посвећен потпису који је председник Двери Бошко Обрадовић у наше име ставио на предлог Споразума са народом и ту неће бити компромиса ни са ким.

Ово је тренутак у коме, да бисмо успели, морамо бити сви јединствени у борби против ове недемократске власти и свако солирање и искакање за нас је апсолутно неприхватљиво и неће бити толерисано”, поручују из Двери, уз напомену да су увек ту за сваку сарадњу у области села и пољопривреде у којима је проф. Шеварлић прворазрдени стручњак.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,116 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>