Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

У пожару изгорела кућа у Драинцу код Сврљига

У пожару који је јуче ујутру око 5 сати избио у породичној кући Миливојевића у селу Драјинац код Сврљига, изгореле су 3 просторије, кров и део помоћног објекта. Срећом, повређених није било.

Пожар је пријављен у 5:15, а у тренутку избијања ватре у кући су били мајка и два сина. Нико од њих није повређен, а само захваљујући брзој интервенцији сврљишких ватрогасаца избегнута је већа штета.

Према незваничним информацијама, пожар су изазвале неисправне инсталације у згради, али ће тачан узрок бити утврђен након завршеног увиђаја.

Место несреће обишао је јуче и народни посланик Милија Милетић заједно са председником Месне заједнице Драјинац, Зораном Ђорђеевићем. У кући која је изгорела живели су браћа Драгиша и Миленко Миливојевић са мајком.

Милетић каже за Телевизију Ласер да су чланови домаћинства корисници социјалне помоћи, али радни и вредни људи.

“Изгорело им је комплетно газдинство и сада тражимо да им обезбедимо нужни сместај и осталу потребну помоћ како би се снашли у ове зимске дане. Добро је што је Општина Сврљиг осигурала из средстава Буџета сва домаћинства на својој територији, тако да ће и Миливојевићи добити одређену накнаду”, каже Милетић.

На обезбеђивању смештаја и првој помоћи породици ангажован је и Центар за социјални рад у Сврљигу.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,096 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>