Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Још једна жртва грипа у Нишу

Нишлиjа Б.M., полициjски службеник Полициjске управе у Нишу, преминуо jе током викенда од последица инфекциjе вирусом грипа на Kлиници за инфективне болести у Нишу, преносе медиjи.

Kако се наводи, четрдесеттрогодишњи Б.M. jе на Kлинику за инфективне болести примљен у врло тешком стању, а анализом његове крви потврђена jе инфекциjа вирусом AХ1Н1.

“Епидемија грипа у Нишу је пријављена у петак, а од суботе није могуће доћи ни до једне званичне информације од надлежних институција”, навела је данас у Јутарњем програму репортерка ТВ Прва.

Како је истакла, од пријаве епидемије у петак, нико из Института за јавно здравље у Нишу се није јављао на телефон. Она је такође навела и да од суботе престаје комуникација са Клиничким центром у Нишу, да се њихов портпарол не јавља на телефон, док су телефони Зорана Радовановића, директора ове установе, недоступни.

Директор Инфективне клнике, са којим је новинарка ступила у контакт, није имао дозволу да даје изјаве. Према незваничним подацима на Инфективној клиници налази се 38 пацијената, од тога 11 je на респираторима, a нa Дечјој клиници се налази шесторо деце код којих још није потврђен ниједан тип вируса. Према речима репортерке ТВ Прва, евидентно је да број оболелих од грипа расте.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,096 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>