Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Вучић јутрос наставио кампању “Будућност Србије”

Председник Србије Александар Вучић наставио је јутрос дводневну посету Пчињском округу у оквиру кампање “Будућност Србије” обиласком Владичиног Хана.

Вучић је у том граду обишао реновирани део Предшколске установе “Пчелица”, а испред вртића сачекали су га окупљени грађани.

У разговору са управом вртића, поручио је да ће сви запослени у предшколским установама имати све већа примања у наредном периоду и да држава жели да им омогући још бољи животни стандард.
Деца из вртића су председнику приредила представу, а уручила су му и поклон – слику на којој је исписана дечја песма.

Након обиласка вртића Вучић је посетио фабрике намештаја ГН Комерц и DN Company у Владичином Хану, док је у Сурдулици обишао Дом за пензионере и стара лица.

Вучић је, потом, у Врању положио камен темељац за изградњу станова за припаднике служби безбедности и обишао Винарију “Алексић”.

У Трговишту је посетио фабрику дечијих креветаца “Симпо” Радовница и реконструисану зграду Средње стручне школе “Милутин Бојић”, а затим је у Левосоју обишао Основну школу “Вук Стефановић Караџић”.

Председник је затим разговарао у Бујановцу са грађанима у центру тог места, а посету Пчињском округу завршиће обиласком фабрике “Јумко” у Врању.

Вучић ће у оквиру кампање “Будућност Србије” обићи свих 29 округа и више од 100 општина широм Србије.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,320 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>