Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Милетић и Ружић разговарали о ситуацији на југоистоку Србије

Народни посланик из Сврљига Милија Милетић састао се јуче са министром за државну управу и локалну самоупрваву Бранком Ружићем и том приликом су разговарали о активнијој сарадњи Министарства са општинама на југоистоку Србије.

Милетић је указао Ружићу да је највећи број јединица локалних самоуправа на југоистоку Србије у тешкој ситуацији и да се на њих мора више обратити пажње.

„Јединице локалних самоуправа морају да буду активније у писању пројеката и да конкуришу на свим конкурсима Министарства. Неразвијена општине попут Сврљига, Гаџиног Хана, Беле Паланке, Бабушнице, сигурно ће имати више бодова приликом оцењивања пројеката“, рекао је Ружић.

Министар је обећао Милетићу да ће доћи у Сврљиг како би се размотрили пројекти које ова општина има спремне, попут изградње геронто центра, еУправе и других, похваливши активности председнице општине Сврљиг на прибављању инвестиција за своју општину.

Милетић је поновио да овом крају треба пре свега финансијска помоћ, а онда и више инвенститора како би се упослило становништво ио спречиле миграције.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,096 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>