Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Милетић затражио да се одложи примена нових услова за добијање подстицаја у сточарству

На 37. седници Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду одржаној 6. фебруара, народни посланик Милија Милетић затражио је да се одложи примена нових услова за добијање подстицаја у сточарству како би се мали сточари припремили за пооштрене услове.

Милетић је рекао да је раније разговарао са министром Недимовићем и затражио да се одреди прелазни период од неколико година за примену новог правилника по коме би се повећао број грла као услов за добијање подстицаја у сточарству, и да је добио уверавања од министра да ће његов захтев бити уважен, али да сада види да то ипак није испоштовано.

Милетић је још рекао и да начин одређивања маргиналног подручја није адекватан јер долазимо оу ситуацију да једно село спада у категорију девастираног подручја, а друго село поред њега спада у категорију развијених подручја, само зато што се налази на нешто мањој надморској висини.

На овој седници чланови Одбора размотрили су Информацију о раду Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде за четврти квартал 2018. године.

Извештај је представио помоћник министра Ненад Катанић, који је истакао законодавну активност Министарства у четвртом кварталу претходне године и пољопривредну политику која ће се спроводити у 2019. години.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,096 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>