Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

XI Државни пчеларски сајам 9. и 10. фебруара

У организацији Савеза пчеларских организација Србије 9. и 10. фебруара биће одржан XI Државни пчеларски сајам у хали 2 Београдског сајма.

Сајам ће у суботу, 9. фебруара у 10 часова свечано отворити државни секретар Министарства пољопривреде и заштите животне средине Богдан Игић.

Сајам сваке године посети око 10.000 посетилаца који имају прилику да виде комплексан продајни, изложбени, образовни, промотивни, привредни и туристички садржај и програм.

Сајам је прилика да се, поред меда и других пчелињих производа, по најповољнијим условима набави и комплетна пчеларска опрема и репроматеријали.

На Сајму ће бити одржана и Панел дискусија са темом „Како да српски мед постане светски малопродајни бренд“, као и Међународни стручни семинар чији ће наслов бити „Пчеле не умиру од зиме“.

Улаз на Сајам за све грађане, потрошаче пчелињих производа, је бесплатан, као и улаз за чланове СПОС-а који обавезно морају да покажу своју ИД картицу, као и да имају плаћену чланарину за 2019. годину. Улаз за пчеларе који нису чланови СПОС-а је 350 динара.

Паркинг у кругу сајма плаћа се 100 динара по сату.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,096 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>