Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Милетић тражио повољније пољопривредне кредите за девастиране општине

Народни посланик Милија Милетић састао се данас у Београду са председником Извршног одбора Банке Поштанска штедионица, Бојаном Кекићем, где су разговарали о пољопривредним кредитима са нижим каматним стопама за општине четврте групе развијености и девастирана подручја.

„Господин Кекић се сложио да се у наредном периоду обезбеде још повољнији услови за пољопривредна газдинства у брдско-планинским општинама, а где има могућности за сточарство, воћарство, пчеларство, производњу лековитог биља, где су производи здрави и квалитетни“, рекао је народни посланик Милија Милетић за Телевизију Ласер.

Милетић је додао да је председник Извршног одбора Банке Поштанска штедионица прихватио његове предлоге, те да се ускоро очекује и пласман таквих пољопривредних, али и осталих кредита за грађане најсиромашнијих општина, као што су Сврљиг, Гаџин Хан, Бабушница и остале нс југу Србије.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,096 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>