Председник Вучић сутра у Алексинцу

Скуп челника 91 локалне самоуправе које су укључене у пројекат „Норвешка за вас – Србија“, на којем ће учествовати председник Републике Србије Александар Вучић, биће одржан у Алексинцу, у четвртак, 7. фебруара 2019. године.

Скупу ће, осим председника Србије Александара Вучића присуствовати и министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић и амбасадор Краљевине Норвешке Арне Санес Бјорнстад.

Овим скупом ће бити обележено дугогодишње успешно партнерство Краљевине Норвешке и Републике Србије, а послужиће и за представљање примера релевантних пројеката спроведених уз подршку норвешких донација, као и текућих пројеката и програма који се у Србији реализују уз норвешку помоћ.

Такође, председници општина или градоначелници локалних самоурава, учесница програма, изнеће потребе својих општина и градова за могућом подршком Краљевине Норвешке у будућности.
Скуп ће бити одржан у Центру за културу и уметност у Алексинцу са почетком у 12 часова.

Посета Алексинцу председника Вучића није у оквиру кампање “Будућност Србије”, коју је најавио јуче и у оквиру које ће обићи свих 29 округа у Србији.

У оквиру ове кампање не постоје планови да председник Вучић посети и Сврљиг, како то најављују неки сврљишки медији познати по ширењу непроверених вести.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,731 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>