Још једна жена у Нишу преминула од грипа

44-годишња Нишлијка код које је потврђено да је имала грип преминула је ноћас у Клиничком центру Ниш, преносе Јужне вести.

Грип је однео трећи живот у Нишу. Лекари Клинике за инфективне болести наводе да је код С. Р. која је преминула ноћас потврђено да има вирус грипа, а наводи се и да је пацијенткиња боловала и од дијабетеса.

“Због већ постојеће хроничне болести и новонасталих пратећих компликација, преминула је пацијенткиња из Ниша С. Р. стара 44 године, код које је анализом крви потврђено присуство вируса грипа”, саопштили су из КЦ Ниш.

Овај смртни случај пријављен Институту за јавно здравље у Нишу и Институту “Батут”, а недавно је од последица грипа у Нишу преминула 26-годишњакиња и мушкарац стар 62 године. Због грипа је хоспитализовано 26 пацијената, а 5 је у тешком стању и прикључено на респираторе.

Посете у Клиничком центру су забрањене.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,731 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>