Хуманитарни концерт „Млади за Теодору“ 12. фебруара у Дому Војске

Савет за социјална питања и Савет за хуманитарне активности Канцеларије за младе Града Ниша у сарадњи са организацијом „Нађи Раула“, а уз подршку бројних младих извођача и бендова у уторак, 12. фебруара организују хуманитарни концерт за Теодору Цветановић, двогодишње дете које болује од аутоимуне болести.

„Позивамо све људе добре воље да дођу и прикључе се концерту. Свака помоћ је добродошла. Апелујемо на грађане да се прикључе овој акцији или да донирају прилог хуманитарки Марини Адамовић“ – поручују организатори.

Теодора Цветановић из Алексинца стара је 15 месеци и болује од аутоимуне болести хемофагоцитна лимфохистиоцитоза, прима хемиотерапију већ јако дуго, а за потпуно излечење потребна јој је трансплантација коштане сржи у болници у Болоњи. Иначе, Теодирини родитељи су њу добили после вишегодишње борбе за проширење породице.

Минимална цена карте на концерту је 200 динара, али горња граница доброчинства није ограничена.

„Уколико неко није у прилици да дође на концерт, новчана средства може да уплати и на Теодорин рачун. Карте се могу пронаћи у Банци доброчинства код наше хуманитарке Марине Адамовић, али је могуће и да се купе на сам дан концерта, где ће и стајати кутија за прилоге“ – поручују организатори.

Концерт се одржава у уторак, 12. фебруара од 19.30 у великој Сали Дома Војске у Нишу.

Наступају: деца вртића „Оксфорд“, Није свеједно бенд, Voodoo Bend, ученици Правно-пословне школе, Ђорђе Марковић, Бане Наумовић и бројни други млади извођачи. Водитељи програма су Марјан Здравковић и Татјана Динић.

Велику помоћ организацији концерта дао је и Генерал Милосав Симовић, али и хуманитарка Марина Адамовић.

Теодори се може помоћи и уплатом новчаних средстава на динарски рачун:160-503248-40 и девизни рачун 00-540-0002662.2. али и слањем поруке са садржајем 494 на 3030.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,731 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>