Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Вучић највио кампању “Будућност Србије”

Председник Србије Александар Вучић најавио је да ће у четвртак започети кампању “Будућност Србије”, у оквиру које ће обићи свих 29 округа у Србији како би грађанима представио постигнуте резултате, какви су даљи планови и да чује њихове примедбе.

“Моја жеља је била, а разговарао сам и са премијерком Аном Брнабић, да обиђемо, то покрећем као председник, свих 29 округа у Србији – 25 у централној Србији, Војводини и Београду, и 4 на Косову и Метохији”, рекао је он у интервјуу за Хепи ТВ.

“Хоћу да разговарам са свим људима о томе шта смо урадили, да покажемо резултате и поднесемо извештај, али и да кажемо шта ћемо да радимо у будућности”, додао је Вучић.

Како каже, кренуће се од Пчињског округа, где се иначе завршава најтежи део пута кроз Грделичку клисуру и где ће се градити јефтини станови.

Како каже, очекује да обиђе више од 100 општина, да чује примедбе људи, шта их тишти, али и да се каже колико је школа, вртића и болница отворено или обновљено, а у каквом су катастрофалном стању били.

Само у Нишу је отворено шест нових фабрика, а ускоро креће изградња аутопута према Мердару и Приштини, што је стратешки пут за Топлицу, рекао је Вучић.

“Наш слоган је “Будућност Србије”. Сматрамо да смо променили изглед земље. Ствари нису идеалне, никада неће ни бити, али смо много тога добро учинили, а можемо и хоћемо још напорније да радимо”, рекао је председник Вучић гостујући на ТВ Хепи.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,096 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>