Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Милетић подржава развој задругарства

Народни посланик Милија Милелтић имао је данас састанак у Кабинету министра без портфеља задуженог за регионални развој и рад јавних предузећа где је разговарао о развоју задругарства у србији.

Милетић се данас састао са др Синишом Перићем, начелником Кабинета и Марицом Благојевић из овог министарства. На састанку се разговарало о развоју задругарства у Србији кроз програм “500 задруга у 500 села” који спроводи ово министарство. Милетлић је подржао овај програм за развој задругарства као и министра Кркобабића који га спроводи.

Милетић је нагласио да је на овај начин дата максимална подршка развоју пољопривреде кроз задругарство, а улагањем у програм задругарства дата је и велика подршка развоју пољопривреде на југоистоку Србије.

Милетић је предложио да се у наредном периоду да још већа финансијска подршка кроз улагање овог Министарства у југоисток Србије што помаже да села опстану у овим крајевима и да се спречи њихово гашење.

Нацелник Перић рекао је том приликом да је предложио министру Кркобабићу да се у наредном периоду више помажу задруге које се баве сточарством и да се поспешује набавка музних грла за задруге на југу Србије. На тај начин би се стимулисале мини млекаре којима би се кроз рад задруга обезбеђивале сировине.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,096 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>