Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Црногорци “закључали” ријалити програме из Србије

Како би заштитили малолетнике од штетних садржаја на телевизији, у Црној Гори ће бити ограничено емитовање ријалити програма из Србије, преносе подгоричке Вијести.

Ту одлуку је донела Агенција за електронске медије Црне Горе, а на иницијативу “Медиа центра”.

Директор те организације, “Медиа центра” Горан Ђуровић рекао је да су у центру задовољни овом одлуком.

“Годинама телевизије из Републике Србије преко кабловских оператера емитују током целог дана ријалити програме у којима се често промовише насиље и говор мржње”, нагласио је Ђуровић.
Он је додао и да је уверен да АЕМ не би донео одлуку да прихвати иницијативу “Медиа центра” да за то није добила јасну политичку наредбу од власти.

Из АЕМ-а су одлуку да ријалити програми из Србије буду под шифром објаснили као последицу потребе унапређења заштите малолетника, од садржаја који могу штетити њиховом физичком, менталном или моралном развоју, наводе Вијести.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,096 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>