Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Скулптуре од картона као истраживачки рад

Милена Вукајловић из Куршумлије, докторанд Мегатренда у Београду, приредиће за Прокупчане самосталну изложбу скулптура и цртежа под називом „Структура енергија“.
Изложба је заказана за уторак, 12. фебруар, у Галерији „Божа Илић“, у 13 сати.

“Сва моја дела, која ће посетиоци моћи да виде када изложба буде отворена су врста експеримента и део истраживачког рада у оквиру мог докторског пројекта. Скулптуре су од картона, а рад са овим материјалом је био изазов за мене. Било ми је интересантно да се играм док радим на промени структуре овог материјала”, рекла је аутор Вукајловић и објаснила да је мотив изложбе дрво, а да поставку чини више од 20 дела.

Ово је Милени Вукајловић шеста по реду самостална изложба, али прва у Прокупљу. До сада је, како каже, излагала у Београду, Грачаници и Куршумлији. Учествовала је и на бројним колективним изложбама и колонијама.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,096 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>