Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Друга жртва грипа у Нишу

Од последица вируса грипа у Нишу је преминуо 62-годишњи мушкарац, и он је друга жртва грипа, потврдио је за РТС директор Клиничког центра у Нишу Зоран Радовановић.

Двадесетшестогодишља девојка, која је јуче преминула, је пре недељу дана примљена у тешком стању и одмах прикључена на апарат за вештачко дисање, али је упоркос терапији умрла због тешког оштећења плућа. Она није боловала од хроничних обољења.

Шездесетдвогодишњи Нишлија имао је хронична обољења. Још шесторо пацијената оболелих од вируса грипа је на респираторима, у критичном стању, и лекари нишке Инфективне клинике боре се за њихов живот.

У нишком Клиничком центру хоспитализованоје укупно 25 пацијената са вирусом грипа. Они су из више градова јужне и источне Србије и имају најозбиљније компликације изазване вирусом АХ1Н1.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,438 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>