Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Притвор за возача “шкоде” који је изазвао несрећу код Дољевца

Начелник Управе саобраћајне полиције Министарства унутрашњих послова Небојша Арсов изјавио је данас да је по налогу Основног јавног тужилаштва у Нишу возачу аутомобила марке „шкода“ одређено задржавање до 48 сати због сумње да је јуче изазвао саобраћајну незгоду на наплатној станици Дољевац.

У незгоди коју је изазвао тридесетпетогодишњи Д.С. једна особа је страдала, док је пет задобило теже и лакше повреде.

„Јуче се на државном путу I-а реда, на наплатној станици Дољевац у смеру ка Лесковцу, догодила саобраћајна незгода у којој су учествовала три возила и у којој је једно лице погинуло, док је пет особа повређено“, рекао је Арсов и додао да истрагу у овом случају води Основно јавно тужилаштво у Нишу.

Арсов је објаснио да је до незгоде дошло када се возило марке „шкода“, које се кретало великом брзином из правца Ниша ка Лесковцу, није зауставило код наплатне станице Дољевац, већ је ударило у возило „опел астра“, које је стајало у реду за чекање на наплатној станици.

„Од силине удара „опел астра“ се померила напред и ударила у возило „фолксваген пасат“, које је такође било заустављено на наплатној станици и чији је возач плаћао путарину“, рекао је Арсов.
Према његовим речима истрагом и вештачењем биће утврђена брзина којом се возило „шкода“ кретало у тренутку саобраћајне незгоде.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,301 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>